• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
Gaziantep`te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep-Nizip yolunda 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep-Nizip Karayolu 20'nci kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenol Aslan yönetimindeki 27 PV 694 plakalı otomobil, Haşim Çevik yönetimindeki 06 BU 6244 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle sürücülerden Şenol Aslan (27) olay yerinde hayatını kaybederken yaralı olarak hastaneye kaldırılan Naciye Aslan (22) da hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 kişinin hayatını kaybettiği kazada, her iki otomobilde bulunan Haşım ve Hısman Çevik, Halit Kılıç, Rüzgar Arda Aslan, Yakup Mete ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, hurdaya dönen araçların çekicilerle kaldırılmasının ardından karayolu tekrar trafiğe açıldı.

Yaralıların hastanelerdeki tedavileri devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir