• DOLAR 32.587
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2491.19
  • ...
Valilik Büyükerşen`e saldırıyla ilgili açıklama yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i darp etmek isteyip silah çeken 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Saldırganların Haller Gençlik Merkezi'ndeki bir mekanın sahibi ve korumaları olduğu iddia edildi. Olayla ilgili Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada da saldırıyı gerçekleştirdiği değerlendirilen 2 kişinin gözaltına alındığını bildirildi.

Açıklamada, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 29 Temmuz 2017 günü saat 17.30 sıralarında, yanında basın danışmanı ile birlikte Tepebaşı merkez ilçesi hat boyunda bulunan bir iş yerini ziyareti esnasında işletme sahibi ile sözlü olarak tartıştığı, işletme sahibi tarafından silahla tehdit edildiği şeklinde saat 18.00'de valiliğimizin bilgilendirilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş ve Cumhuriyet Başsavcılığımız Emniyet Müdürlüğüne olaya karışan kişilerin gözaltına alınması ve hemen adli tahkikata başlanılması talimatını vermiştir." Denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olaya karıştığı değerlendirilen iki kişi, üzerilerinde bulunan kuru sıkı bir tabanca ile saat 20.30 sıralarında gözaltına alınmıştır." (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir