• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.415
  • ...
Bingöl'de 70 metruk yapı yıkıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de Valilik Koordinesinde Bingöl Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında risk teşkil eden ve madde bağımlılarının meskeni haline gelen metruk yapılar yıkılıyor.

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince son yılda farklı mahallelerdeki 70 metruk yapının yıkıldığı belirtildi.

Bingöl Belediyesinden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda yasal çerçevede incelemeler yapılarak, yıkım çalışmasının alt yapısı hazırlanıyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzce oluşturulan yıkım ekibi ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra metruk yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Metruk yapılar yıkıldıkça hem uyuşturucu madde kullanımının önüne geçiliyor hem de görüntü kirliliği engelleniyor. Gerek ekiplerimizce gerçekleştirilen kontrollerde tespit edilen yapılar, gerekse vatandaşlarımızca yapılan şikâyetler doğrultusunda tespit edilen metruk yapıların yıkımına devam edilecektir." denildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir