• DOLAR 32.564
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2432.08
  • ...
PKK operasyonunda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, PKK'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'sinin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin PKK/KCK bölücü terör örgütüne yönelik yapmış olduğu çalışmalarda; PKK/KCK bölücü terör örgütü üyesi olan ve ilimiz havalimanından kaçmak üzereyken yakalanan teröriste yardım ve yataklık eden, kırsal alanda gizlemeye çalışan 6 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 2'si çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış, diğer 4 şahıs ise serbest bırakılmıştır." denildi.

Ayrıca açıklamada, "Ayrıca, sosyal medya üzerinden ilimiz Varto AK Parti İlçe Başkanına, Varto Belediye Başkan Vekiline yönelik tehdit ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan bir kişi yakalanmış ve şahıs işlemlerin ardından cumhuriyet savcılığınca serbest bırakılmıştır. Uygulama noktasında durdurulan ve yapılan kimlik kontrolünde Cumhurbaşkanına hakaret suçundan arandığı tespit edilen bir kişi de yakalanmış ve şahıs çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakılmıştır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir