• DOLAR 32.521
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2419.856
  • ...

DUŞAKABİN VE TEMİZLİK

Banyolarımız belki de evimizde hijyen açısından en önemli bölgelerdir. Aynı zamanda özellikle ev hanımları için banyoların görselliği de temizliği kadar önemli bir konudur. Bir anlamda bir kadın için en temiz tutulması gereken evlerimizin bu bölümü, bir hanımın ne kadar temiz ve özenli biri olduğu gösteren bir ayna konumundadır. Bu nedenlerle banyolarımızın görselliğine dikkat ettiğimiz kadar, banyolarımızda kullandığımız araçların v eşyaların da hijyen açısından malzeme olarak da uygun olması gerekir. Banyolarımızda temizlik konusunda en önemli özeni banyo ve duş alanlarımızda gösteririz. Bu noktada menteşe duşakabinler hem bize sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlarken, diğer yandan görsel olarak da banyolarımız için son derece önemlidir. Öncelikle kullanılan malzeme leke, kir barındırmayan, kolay temizlenen türden olmalıdır. Üretimde bu nedenle plastiğin daha sert ve sağlam bir türevi olan mika malzeme kullanımı daha uygundur. Görsellik açısından da cam malzemenin daha şık olduğunuzu düşünseniz dahi, cam görünümlü mika malzeme güvenlik açısından kullanım açısından daha ön plandadır. Çünkü bu malzeme kırıldığında insan vücuduna zarar verecek kesikler ve yaralanmalara sebep vermez. Sabun, şampuan gibi kaygan malzemelerin kullanıldığı bu alanlarda bu cam malzemenin ciddi tehlikeler oluşturması sebebiyle mika malzeme kesinlikle tercih edilmelidir.

Dikkat etmeniz gereken önemli bir konuda malzeme kalitesidir. Hem tekne hem de kapı ve çevre malzemelerde kullanılan mika malzemenin kalınlıkları farklılıklar göstermektedir. İnce malzemeler kullanılması halinde ucuza ürün alabilirsiniz. Fakat bu kalitesi düşük ürünlerin ömrünün birkaç yılın ötesine geçmeyeceğini de bilmenizi isteriz. Alışverişlerinizde güvenle ziyaret edebileceğiniz http://www.ferahdizayn.com/dusakabin-46 ile yüksek kalitede ve uzun ömürlü sayısız model arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Site üzerinden ayrıntılı bilgileri de bulabileceğinizi ve sektöründe öncü bir firma olduğunu söyleyerek gönül rahatlığıyla sizlere tavsiye ediyoruz.

MODELLER

Tamamen şeffaf panellerle birlikte, buğulu, yarı buğulu ve birbirinden güzel desenlerle süslenmiş modelleri, kendi zevkinize göre seçerek tercih edebilirsiniz. Sürgülü ve menteşeli olarak da farklı seçeneklere sahip olduğunuzu hatırlatalım. Ayrıca kiracı iseniz duşakabininizin sökülebilir ve taşınabilir olmasına da dikkat ediniz.

BU BİR İLANDIR