• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Gaziantep`te bomba ile yakalanan 4 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yapılan yol kontrollerinde dur ihtarına uymayarak kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu 2 el bombası, 2 tabanca ve patlayıcı yerleştirmek için kullanılan bomba kemeri ile yakalanarak gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Geçtiğimiz haftalarda Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi'nde yapılan yol kontrollerinde durumundan şüphelenilen 33 SAA 052 plakalı aracı polis durdurmak istemiş, polisin dur ihtarına uymayıp uygulama noktasından kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu durdurularak yakalanan araçta yapılan aramada 2 adet el bombası, 2 adet tabanca ve bir adet bomba kemeri ele geçirilmişti.

Araç içerisinde diğer şüphelilerle birlikte yakalanarak gözaltına alınan 4 kişi, sorgu ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Ayrıca, IŞİD'in eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engelleme çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında gözaltına alınan bir kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir