• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Bu cinayet şebekesinin zulümlerinin hesabı sorulmalı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl, Siyonist terör çetesinin Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatıp, Filistinlileri katletmesi üzerine açıklama yaptı.

Bingöl, "Gün, Siyonist çeteye karşı birleşme ve dayanışma günüdür. İslam ümmetinin tüm unsurlarını, elinde yetki ve imkânı bulunduran devlet reisleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, cemaat ve tarikatlar ile Kudüs davasına duyarlı herkesi ve her kesimi bir araya gelmeye davet ediyoruz. Ümmeti ilgilendiren her konuda olduğu gibi bu konuda da herkesle bir araya geleceğimizi ve dayanışma içerisinde olacağımızı, bu davaya maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz." dedi.

Siyonist şebekenin Müslümanların sessizliğinden faydalandığını kaydeden Bingöl, "Müslümanların sessizliğinden istifade eden ve gittikçe azgınlaşan bu katil sürüsü ve cinayet şebekesinin, Müslümanlara ve mukaddesatlarına reva gördüğü zulümlerin hesabı sorulmalıdır. Toplumun tüm kesimlerini bu şanlı direnişe destek vermeye ve tepkilerini ortaya koymaya davet ediyoruz. Gün, Mescidi Aksa'nın özgürlüğü ve necis çizmelerin esaretinden kurtarmak için harekete geçme günüdür. Gün, büyük bir direniş ortaya koyan ve bu uğurda her gün kurbanlar veren, kanları akıtılan Filistinli şehit ve Aksa muhafızlarıyla dayanışma günüdür." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir