• DOLAR 32.491
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2485.47
  • ...
Nizip`te Siyonist işgalciler telin edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde faaliyet yürüten STK'ların oluşturduğu Milli İrade Platformu, düzenlediği basın açıklamasıyla Siyonist terör çetesinin, Kudüs'te Müslümanları katledip Harem-i Şerif'i ibadete kapatmasını sert bir dille kınadı.

Cuma namazı sonrası Çarşı Camii önünde düzenlenen basın açıklamasına STK temsilcilerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Basın açıklamasına katılan vatandaşlar sık sık tekbir getirip Siyonistler aleyhine slogan atarak işgal rejimini lanetledi. Basın açıklamasını platform adına Mehmet Biçimci okudu.

Terör çetesinin sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir bela olduğunu belirten Biçimci, "Bugün başta Filistin olmak üzere Suriye'de, Mısır'da, Doğu Türkistan'da ve Myanmar'da zalimlere karşı İslami kimlikleriyle onurla mücadele eden Müslüman kardeşlerimize direnişlerinde yalnız olmadıklarını ve 'Müslümanlar ancak kardeştirler' ayetini ete kemiğe büründürdüğümüzü haykırmak için toplandık." dedi.

Var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden Siyonist işgal çetesinin küstahlığa devam ettiğini belirten Biçimci, "Geçtiğimiz Cuma günü de Mescidi Aksa'da üç Müslüman'ı şehit eden İsrail, Müslümanları Mescidi Aksa'ya sokmamak için elinden geleni yapıyor. Bizim ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın her kapısında sözde "İsrail polisi" denilen katiller sürüsü bekliyor. Mescidin kliniği tarumar edilmiş, içerdeki tüm dolapların kapıları kırılmış, tüm kuyuların kilitleri parçalanmış ve içerisi savaş alanına çevrilmiştir. Siyonist İsrail istediği zaman ezanı susturmakta, istediği zaman Müslümanların Mescidi Aksaya girmesini yasaklamaktadır." ifadelerini kullandı.

"Bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak Siyonistler vardır"

Biçimci, "Halkımız ve bütün insanlık da bilmeli ki bu bölgede akan bütün kanın, bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak Siyonistler vardır. Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve dünyayı da ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrail'in kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. İsrail, Türkiye'ye ait toprakların içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurmaktadır." şeklinde konuştu.

"İslam coğrafyasının parçalanmışlığı, Müslümanların sessizliği, Müslüman halkların başındaki liderlerin İslam ülkelerinde yapılanlara kayıtsız kalması İsrail'i cesaretlendirmektedir"

İslam coğrafyasının parçalanmışlığı, Müslümanların sessizliği, Müslüman halkların başındaki liderlerin İslam ülkelerinde yapılanlara kayıtsız kalmasının işgalci İsrail'i cesaretlendirdiğini ifade eden Biçimci, şunları kaydetti:

"İsrail sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir beladır. Bu belanın da ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan Siyonizm, bütün insanlık için tam 7 gün 24 saat problem üretmektedir. Siyonist İsrail'in bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı'dan aldığı cesarettir. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği İsrail'in her sapkınlığına da el altından ya da açıktan destek olmaktadır. İslam coğrafyasının parçalanmışlığı, Müslümanların sessizliği, Müslüman halkların başındaki liderlerin İslam ülkelerinde yapılanlara kayıtsız kalması İsrail'i cesaretlendirmektedir. Şu da unutulmamalı ki terörist İsrail'in yaklaşık bir haftadır Mescid-i Aksa ile ilgili kışkırtmalarının altında da nihai hedefi olan Mescidi Aksa'yı yıkmak ve Kudüs'ü başkent ilan etmek yatıyor."

Müslümanlar için çok kutsal olan bir mekânda yapılan ihlallerin asla kabul edilemeyeceğini söyleyen Biçimci, "İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın, İsra ve Miraç'ın şehri Kudüs'ün, etrafı bereketlendirilmiş ve mübarek kılınmış Filistin topraklarının işgalini asla kabul etmeyeceğiz. Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve bir mabette küstah İsrail'in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması en aşağılık bir davranıştır. Bir ırkın üstünlüğünü ve seçilmişliğini iddia eden Siyonizm'in insanlığa getireceği ancak ve ancak köle düzenidir. Bugün burada yaptığımız bu açıklama ile tüm dünyaya Kudüs'ün sahipsiz olmadığını beyan etmiş oluyoruz." şeklinde konuştu.

İslam ümmetinin huzuru ve kurtuluşunun ancak birlik ve beraberlik, kardeşlik ve vahdette olduğunu ifade eden Biçimci, "Terör örgütü İsrail'in Kudüs'ten ve işgal ettiği topraklardan da sökülüp atılacağı günler çok yakındır. İnanıyoruz ve diyoruz ki 'Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.' Müslümanlarımız şunu artık anlamalıdır ki, İslam ümmetinin huzuru ve kurtuluşu ancak birlikte, beraberlikte kardeşlikte ve vahdettedir. Zaman, ümmetin özelde Ortadoğu'da ve dünyanın her tarafında çektiği çile ve ıstıraba 'Artık yeter!' demek için haykırma zamanı. Zaman, Haçlı ve Siyonist zihniyetinin dünyalık menfaatleri için Müslümanlara çektirdiğine yeter demenin zamanı. İslam dünyası bu gerçeği artık görmelidir." diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir