• DOLAR 32.522
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2425.22
  • ...
"İslam âlemindeki sıkıntıların ana kaynağı terör rejimidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, Siyonist terör çetesinin Mescid-i Aksa'da Müslümanları katledip, Harem-i Şerif'i ibadete kapatmasını kınadı.

Siyonist çetenin her zamanki gibi zulüm, işgal ve katliamlarına devam ettiğine dikkat çeken Çevik, terör şebekesinin, uzun yıllar sonra Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatıp, dünyanın gözü önünde Müslümanları katlettiğini söyledi.

Siyonistlerin, cesaretlerini ümmetin dağınıklığından, yerli ve uluslararası iş birlikçilerinden aldığını belirten Çevik, Filistin ve bütün İslam âlemindeki sıkıntıların ana kaynağının terör şebekesinin melanetlerinden kaynaklandığını, tablo zahiren her ne kadar karanlık görünse de aydınlığın yakın olduğunu ifade etti.

Çevik, "Kudüs; ümmetin namusudur, izzetidir, vazgeçilmez malıdır, sevdasıdır. Müslümanların ilk kıblesi, çevresi mübarek kılınmış mekânıdır. Özelde Kudüs, genelde bütün ümmetin içine fitne fesadı yayan ve destekleyen melun Siyonist terörü şiddetle tel'in ediyoruz. Müslümanları bir an önce bütün feri konuları bir kenara bırakıp, ümmetin selameti için maddi manevi el birliği yapmaya davet ediyoruz. İsrail ve yandaşlarının şişirilmiş bir balon olduğu görülecektir. Zulmedenler yakında nasıl bir inkılap ile devrileceklerini bileceklerdir." dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir