• DOLAR 32.368
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2325.269
  • ...
Adana`da Siyonist çeteye lanet yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da İslami sivil toplum kuruluşları, Siyonist terör çetesinin Mescid-i Aksa'da Müslümanları katletmesini ve mabedi ibadete kapatmasını düzenledikleri kitlesel basın açıklamasıyla lanetlediler.

Cuma namazının ardından Adana 5 Ocak Meydanı'nda toplanan birçok kişi, "Kahrolsun İsrail" şeklinde sloganlar attılar.

Kentteki onlarca STK'nın yanı sıra HÜDA PAR'ın da destek verdiği kitlesel basın açıklamasında, terör şebekesinin var olduğu günden bu yana İslam ülkelerine terör ihraç ettiği belirtildi.

Geçtiğimiz cuma günü Mescid-i Aksa'da 3 Müslümanın Siyonistler tarafından şehit edildiği ve mabedin ibadete kapatılmak istendiğinin bildirildiği açıklamada, "İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'nın kapısında İsrail polisi denilen katiller sürüsü bekliyor. İstedikleri zaman ezanı susturmaktalar ve Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girmesini yasaklamaktalar. Siyonist Gilad Erdan'ın, tüm Müslümanların gözüne bakarak 'Mescidi Aksa bizim elimizde. Açıp kapanması konusunda ilk ve son söz sahibi biziz.' demesi Müslümanlara bir meydan okumadır. Yazık ki bu meydan okumaya hiçbir İslam ülkesi yöneticisi tepki gösterememektedir. Bu noktada  İsrail'in varlığına alışmak, İsrail ile normalleşmeyi kabul etmek, İsrail'in zulmünü görmezden gelmek Müslümanlar için bir utanç vesilesidir." denildi.

Siyonist çetenin Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistin politikasının Müslümanların parçalanmışlığına endekslendiğine dikkat çekilen açıklamada, "Siyonist İsrail'in topraklarımızdaki varlığının vebali tüm İslam ülkelerinindir. Bu küstahlıklar karşısında tüm hükümetler öncelikli olarak İsrail ile ilişkilerini kesmelidirler. Çünkü karşımızdaki işgalci, zalim bir terör örgütüdür. Bizler 15 Temmuz ihanet girişiminin ardında da Siyonistlerin olduğunudan şüphe duymuyoruz ve hükümete çağrıda bulunuyoruz. İsrail Büyükelçisi geldiği gibi geri gönderilsin. Ayrıca İsrail ile 28 Haziran'da imzalanan antlaşmayı yırtıp atalım." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir