• DOLAR 32.596
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2510.073
  • ...
Suluova`da Siyonist işgalciler telin edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suluova'da, faaliyet yürüten STK'ların düzenledikleri basın açıklamasıyla Siyonist işgalcilerin, Kudüs'te Müslümanları katledip Harem-i Şerif'i ibadete kapatması kınandı.

Basın açıklamasını Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Suluova Temsilcisi Tekin Alpaslan okudu.

"Mescidi Aksa, alınların secdeyle buluştuğu gönüllerin Rab ile buluştuğu ilk kıblemiz. Mescidi Aksa, müminlerin haykırışı, müminlerin niyazı. Mescidi Aksa, biz Müslümanlar için büyük değer taşımaktadır." diyen Alpaslan, yarım asırdır işgal altında bulunan Kudüs'te işgalci siyonistlerin bu sefer gözlerini tekrar Mescid-i Aksaya diktiğine dikkat çekti.

Alpaslan, "Acımasızca canına kıyılan masum çocukların sivil insanların kanı İsrail için yeterli olmayıp alınların secdeye varmasına da engel olmaktalar. Müslüman Müslümanın kardeşidir. Kardeşlerimize ve İslam'a yapılan zulme hep birlikte bütün Müslümanlar olarak karşı çıkmak bizim görevimizdir. Ortaya atılan bir bahaneyle Mescid-i Aksa'ya müdahale edilmiş ve İsrail güçleri tarafından kapıları kapatılmıştır. 3 gün kapalı kaldıktan sonra İsrail polisinin kontrolü ve kapıya konulan metal arama detektörleriyle sınırlı şekilde ziyarete açılmıştır. Her zaman olduğu gibi vicdanları körelmiş batı dünyası yine bizi yanıltmayarak sessizliğini korumuştur." dedi.

"İlk kıblemizde ezan-ı Muhammedîyi yasaklayacak kadar alçaklaşmışlardır"

Kudüs'e 1948'den beri yapılan işgallerin sadece Filistin'e değil bizatihi İslam'a karşı yapılan bir saldırı olduğunu vurgulayan Alpaslan, "Artık öyle bir boyut almıştır ki ilk kıblemizde ezan-ı Muhammedîyi yasaklayacak kadar alçaklaşmışlardır. Bunlara karşı durmak namus borcu olmuştur. Dik duruşumuzu, Allah izin verirse eşkıyalıklar son bulup zalimler kaçacak delik arayana kadar sürdüreceğiz. Burada bu bildiri ile biz Müslümanlar görevimizi yapıyor ve dille uyarıyoruz. Bizim dilimiz ki gönüllerde dualarla bir olup Allah'ın izniyle zalimlere lanet olarak yağar." ifadelerini kullandı.

Alpaslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Anlamamakta direniyorlar. Biz Allahtan başka kimseden korkmayız. Bu zulüm devam ederse güçlenmeye devam edip zalimlere kabus oluruz. Kardeşlerimizin canını yakanlar ve İslam düşmanlığı yapanlar, her daim enselerinde bizim nefesimizi hissederek korku solurlar. Bizler ki Hazreti Muhammedi son peygamber kabul etmiş kayıtsız şartsız Allaha teslim olmuş ordusunun ayak sesleriyle tüm dünyaya korkular sarmış Osmanlı imparatorluğunun torunlarıyız. Alçakların kulaklarında her daim bu sözler yankılanacaktır. Bir gece ansızın gelebiliriz. Gün olmuş karadan gemiler yürütmüşüz. Gün gele bu dünyayı da bu zalimlere dar ederiz. Bu sözler işgallerine devam eden zalimlerin ve üst akılların iyice akıllarına kazınsın. Susturmaya çalışsa da 7 alem bu ümmetin hilalleri bitmeyecek ve her haneden tekbirler yükselecek."

"Allah'ın mescitlerinde onun adının anılmasını engelleyenler ve oraların yıkılmasına uğraşan kimselerden daha zalim kim vardır." Ayetini hatırlatan Alpaslan, "Ey zalimler unutmayın ki, Allah zulme uğrayanların yanındadır. Ey zalimler unutmayın ki, zafer inananlarındır. Filistin'deki amcalarımız, teyzelerimiz, kardeşlerimiz bilsinler ki duamızla ve gönlümüzle sonuna kadar onların yanındayız. Allah'ın izniyle bütün bu zulümler bitecektir. İşgalci İsrail bir gün perişan olacaktır. Konuşmamı Ali İmran suresi 12'nci ayet-i kerimeyle bitiriyorum: De ki! Ey kafirler, yenileceksiniz ve topluca cehennemin dibine sürüleceksiniz." şeklinde konuştu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir