• DOLAR 32.64
  • EURO 35.235
  • ALTIN 2502.775
  • ...
Bitlis`te işgalci siyonistler telin edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin halkına yönelik saldırılarını kınamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi yarın Bitlis'te kitlesel basın açıklaması düzenlenecek. Bitlis Eğitim Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEST-DER)'in organize edeceği basın açıklamasında İsrail protesto edilecek.

BEST-DER'den yapılan yazılı açıklamada, yarın Cuma namazından sonra Merkez Ulu Cami önünde yapılacak kitlesel basın açıklamasına tüm Bitlis halkı davet edildi. Mescid-i Aksa'nın bu duruma düşmesi, Müslümanların dağınıklığından kaynaklandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Siyonist İsrail Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'yı yıkmaya çalışıyor. Direnen Filistinli kardeşlerimizi hunharca katlediyorlar. Müslümanların arasında var olan ihtilafların sonucu meydana gelen parçalanmışlıktan güç alan siyonist israil çetesi, her türlü zulmü Filistinli kardeşlerimize reva görüyor. Bizler yeniden özümüze dönerek, Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere sahip çıkmalıyız. Kudüs'ün yalnız olmadığını ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak için yarın düzenleyeceğimiz basın açıklamasına tüm duyarlı Müslüman kardeşlerimiz davetlidir."(İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir