• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
İkram çeşmesinden limonata akıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört farklı noktasına kurulan ve ücretsiz çorba dağıtılan "İkram Çeşmesi"nden yazın kavurucu sıcaklıkları nedeniyle limonata dağıtacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin dört farklı noktasına kurduğu ve ücretsiz çorba dağıttığı "İkram Çeşmesi"ne ilişkin yeni bir karar aldı. Sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinde öğrenci, hasta, hasta yakınları ve vatandaşa ücretsiz çorba dağıtılıyordu. Alınan kararla, ikram çeşmesinden yazın kavurucu sıcaklıkları nedeniyle limonata dağıtılacak.

Bu kapsamda, Dicle Üniversitesi Hastane Poliklinikleri, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Poliklinikleri önünde kurulan, "İkram Çeşmesi"yle hafta içi her gün 4 bin 500 kişiye limonata dağıtılmaya başlandı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ikram çeşmelerinden yaz boyunca 10.00-11.00 saatleri arasında limonata dağıtımı yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaz aylarının bitmesi ile birlikte ikram çeşmelerinden vatandaşlara yeniden çorba dağıtımı yapılmaya devam edileceği belirtildi. (İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir