• DOLAR 32.563
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2434.268
  • ...
 Kudüs İçin Ayağa Kalk!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zulmün sessiz çığlıkları sarmış yeri göğü, ölmekten korkuyorlar zalimler her gün onlarca Müslüman tadarken ölümü… Çocukların oyun oynayamadığı ve aynı zamanda ailesinin neden karalar bağladığını anlayamadığı bir ülke Filistin. Orada yaşananlar artık herhangi bir olaymış gibi, bu katliamlar alışılagelmiş bir durummuş gibi bakıp geçiyoruz yaşananlara. Görmüyoruz sadece bakıyoruz!

Bazılarımız ayağa kalkmak istiyor. Lakin nerden başlayacağını bilemiyor. Eline tüfek alsa İsrail`i bassa olmuyor. Sadece Kudüs`ü düşünmek yetmiyor. Ne yaparsa yapsın Müslüman ülkelerini bir araya getirmeyi başaramıyor. İşte, başlanması gereken noktayı bulmak önemli. İnsan kendini düzeltmeden evvel toplumu düzeltebilir mi?

İnsana yakışmayan her şeyden, İslam`ın helal ve haram çizgilerine dikkat ederek doğrul artık. Dimdik dur bir elif misali. Sadece Allah`ın huzurunda eğil vav gibi… İnsan aslına dönerek insanlığından bir şey kaybeder mi? Haydi, Kudüs için ayağa kalk! Bu sefer her yapı taşınla hazır olarak… Dualarınla, Müslümana yakışır kimliğinle…

ŞEYDA ÜNAL

Bu haberler de ilginizi çekebilir