• DOLAR 32.573
  • EURO 34.901
  • ALTIN 2436.702
  • ...
Gaziantep`te 5 hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 20 ayrı adreste yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili operasyonlarda çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirilirken, 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 13 şüpheliden 5'i tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kentte son 17 gün içerisinde meydana gelen 20 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, parmak izi incelemesi ve güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlığı yapan 13 şüphelinin kimliği tespit edildi.

9 farklı resmi kurumdan, bir camiden, 2 açıktan, 7 iş yerinden ve bir oto hırsızlığı olmak üzere toplam 20 hırsızlık olayı ile ilgili savcılığın kararıyla operasyonlar gerçekleştirildi.

Şüphelilere ait adreslere yönelik operasyonlarda 3 av tüfeği, 3 tabanca, 3 şarjör, bir döner bıçağı, 42 kurusıkı mermi, 28 av tüfeği fişeği ve 30 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 8'i serbest bırakılırken, 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir