• DOLAR 32.571
  • EURO 35.039
  • ALTIN 2428.002
  • ...
İki çocuğuyla ortadan kaybolan kadın bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Seyitler Mahallesi'nde ikamet eden ve eşi cezaevinde olan 25 yaşındaki Ceylan Sağdıç'ın, "Markete gideceğim." diyerek iki çocuğunu alıp, ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen Sağdıç'ın, Şanlıurfa'da bir sığınma evinde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, 5 Temmuz'da "Markete gideceğim." diyerek yanına hiçbir şey almadan iki çocuğuyla beraber ilçeden ayrılan Sağdıç, önce eşinin cezaevinde bulunduğu Siverek ilçesine gitti ve ardından kendisinden haber alınamadı.

İLKHA'nın yaptığı haberin ardından kadının bulunması için sosyal medya kullanıcıları tarafından yüzlerce paylaşımda bulunuldu. Sağdıç'ı Şanlıurfa'da gördüklerini belirten bazı kullanıcıların ifadeleri üzerine kadının ailesi Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulundu.

Burada yapılan incelemelerde Sağdıç'ın çocuklarıyla birlikte kadın sığınma evinde olduğu tespit edildi.

Sığınma evinden çıkış işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirten Ceylan Sağdıç'ın görümcesi Neşe Sağdıç, "Sosyal medya hesaplarından yengemin Şanlıurfa'da olduğu bilgisini alır almaz bugün oraya gittik. Emniyete gidip, kimliklerini gösterdik. Daha sonra Şanlıurfa Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinden (ŞÖNİM), yengemin çocuklarıyla birlikte kadın sığınma evinde olduğunu öğrendik. Sığınma evinden çıkış işlemlerini gerçekleştirip, eve dönmek için yola çıktık." dedi.

Yengesi ve yeğenlerinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Sağdıç, kendilerine yardım eden herkese teşekkür etti.

Ayrıca Sağdıç, Gaziantep'te bir gün sokakta kalan Ceylan Sağdıç'ın, polis tarafından Şanlıurfa'ya gönderildiğini sözlerine ekledi. (Süleyman Tunç - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir