• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FETÖ'nün ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminde katledilen şehitler için Batman'da mevlit okutuldu.

Darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi, 15 Temmuz'a özel bir program düzenledi.

19 Mayıs Mahallesi'ndeki Has Oda'da sala okunarak başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz konulu sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Daha sonra katılımcılara hitap eden Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla canları pahasına tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bu ülkenin tüm insanları 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacaktır." dedi.

Programa; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, SGK İl Müdürü Alaattin Ökten, İl Milli Eğitim Şube Müdürü M. Şirin Temiz, Gençlik Merkezi müdürlerinden Veysel Özdaş, KADEM Batman Şube Başkanı Adile Gürbüz ve davetliler katıldı. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir