• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
Trafik ışıkları olmayan kavşak kazalara davetiye çıkarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'da trafiğin yoğun olduğu caddelerden biri olan Sıhke Caddesi'nde bulunan Yeniyol Kavşağında, trafik ışıkların olmaması kazalara davetiye çıkarıyor. Kavşakta trafik ışıklarının olmaması nedeniyle küçük çaplı kazalar ve sözlü tartışmalar meydana geliyor.

Halk, yoğun trafiğin olduğu bu kavşakta ölümlü kaza ve tartışmaların gerçekleşmemesi için yetkililere çağrıda bulunarak kavşağa trafik ışıkları yapılmasını istiyor.

Yeniyol Kavşağında yoğun trafik olması nedeniyle yayaların o bölgede çok dikkatli olması gerektiğine değinen bir vatandaş, "Bazen işimiz bu bölgede oluyor buradan geçiyoruz. Otobüse bindiğimiz zaman Yeniyol Kavşağını ineceğimiz durak olarak kullanıyoruz. Otobüsten indiğimiz zaman karşıdan karşıya geçme durumumuz oluyor ve biz akan trafikte arabaların arasında kalıyoruz. Her taraftan araç çıktığı için hangi taraftan gelecek olan araca dikkat edeceğimizi şaşırıyoruz. Toplamda 3 ara yol çift şeritli olmak üzere ana caddeyle bağlantılı ve bu kavşakta çok yönlü gidiş gelişler mevcut. Bu yolda çok dikkatli olmamız gerekiyor küçük bir dikkatsizlik farklı sonuçlara neden olabilir. Ölümlü kazalara sebebiyet verilmemesi açısından yetkililerin bir an önce bu kavşağa trafik ışıklandırmaları yapmasını rica ediyoruz." dedi. (Erkan Karadağ - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir