• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
9 İlde Okullara Kar Tatili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Hakkari, Kars, Bitlis ve Van`ın aralarında bulunduğu bazı merkezler ile ilçelerde yarın eğitime ara verilecek.
 
Buna göre, Bolu kent merkezi ve ilçelerinde, Düzce`nin Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde, Karabük`e bağlı Safranbolu, Eflani, Yenice ve Ovacık ilçeleri ile bağlı belde ve köylerde, Erzurum`un Tekman ilçesine bağlı köylerde, Hakkari il genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile Van il merkezi ve ilçelerdeki köylerde taşımalı olarak eğitim öğretim gören ilk ve ortaöğretim öğrencileri için yarın eğitime bir gün ara verilecek.
 
Kars genelinde taşımalı eğitim hizmeti veren tüm ilk ve orta eğitim kurumları yarın tatil edilirken, Sarıkamış ilçesinde okullar 2 gün tatil edildi.
 
Bitlis merkez ve merkeze bağlı köylerde okullar ile Kastamonu`nun Küre ilçesinde yatılı ilköğretim bölge okulları hariç tüm okullarda eğitime 2 gün ara verildi.
 
Kastamonu ise Pınarbaşı ilçesinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında, Devrekani`de ise taşımalı eğitime bir gün, Daday ilçesinde pazartesi ve salı günleri okullar tatil edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir