• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2296.53
  • ...
`Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme` Konferansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batı Raman Bulvarı üzerinde bulunan Batman Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Batman Yurt Müdürlüğü kantininde "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme" konulu eğitim konferansı verildi.

Batman Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Yurtlarında barınan öğrencilerinin motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla "Liderlik Okulu" adı altında kişisel gelişim eğitimleri programının ikincisi düzenlendi.

Batman YURTKUR Müdürlüğü kantininde gerçekleşen konferansta, Hafıza teknikleri seminerini Dr. Zeki Şahin sunarken, seminere Yurtkur Batman Bölge Müdürü Servet Karadeniz, Yurtkur Bölge Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz, Yurt İdare ve İşletme Şube Müdürü Fethiye Eser, Mardin Yurt Müdürü Hüseyin Can, Mardin Yurt Müdür Yardımcısı Abdülselam Örnek, Sosyal Çalışmacı Recep Tekken ve Kurumun personelleri ile öğrenciler katılarak eğitime yoğun ilgi gösterdiler.

Hafıza Teknikleri ile ilgili öğrencilere bilgi veren Dr. Zeki Şahin, "Herhangi bir hocanız veya bir öğretmeniniz size bir konu anlattığı zaman, mutlaka bununla ilgili ödevler verir. Bir süre sonra bununla ilgili küçük quiz yapar. Daha sonra yeni anlatımlar yapar. Ve size şunu anlatır der ki daha şimdi bitmedi arkadaşlar birde bunun finali var finalde de ben bunu soracağım der. Neden yapar bütün bunları. Bilerek mi yapar bilmeyerek mi" şeklinde konuştu.

Veysi Rüzgar-İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34494.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34493.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34492.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir