• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hasta mahkûm Alpsoy elleri kelepçeli ameliyata alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami kimliğinden dolayı 18 yıldır haksız gerekçelerle tutuklu bulunduğu cezaevinde kolon kanserine yakalanan Hükümlü Şeyhmus Alpsoy, tedavi gördüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bu sabah ameliyata alındı.

Saat 09.00'da ameliyata alınan Alpsoy'un ailesi, birlikte geldiği hastanede aile reislerinin çok zor bir ameliyata girdiğini ve tüm Müslümanlardan dua beklediğini belirttiler.

Alpsoy'un ameliyata alındığı esnada, görüntülerde ellerine kelepçenin takılması dikkat çekerken, yanında muhafızlık yapan askerin silahını kapalı ortamda hazır vaziyette tutması da dikkatlerden kaçmadı.

15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminin hemen ardından Sincan 2 Nolu F Tipi Cezaevinden Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevine sevk edilen Şeyhmus Alpsoy, burada rahatsızlanmış ancak revire dahi götürülmemişti.

Durumunun kötüleşmesinin ardından kaldırıldığı hastanede kolon kanseri teşhisi konulan Alpsoy'un avukatlarının girişimleriyle Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevki yapılmıştı. (M. Salih Keskin, M. Hüseyin Temel - İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir