• DOLAR 32.492
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2435.485
  • ...
Askerler darbeyi mesajla öğrenip teslim oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, Askercell üyesi ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu 100 bin müşteriye, 15 Temmuz akşamı yaşananın bir darbe girişimi, bu girişime katılım yönünde üst amirlerden gelen telkinlerin "kanunsuz emir" ve bu emri yerine getirmenin anayasal suç olduğunu bildirdiklerini söyledi.

Gerçeği SMS'ten Öğrenip Teslim Oldular

Terzioğlu, "Vatana ihanet içinde olan ve kaybetmeye mahkum bu girişime karşı devletin yanında yer almaları gerektiğini hatırlattık. Darbe girişimine katılan birçok asker, gerçeği SMS'ten öğrenip teslim oldu." dedi.

"Darbecilerin Seslerini Duyurmalarını Engelledik"

Hain darbe bildirisinin yayınlandığı anlarda Turkcell TV+ platformunda bulunan ve darbecilerin işgal ederek propaganda mecrası haline getirdiği kanalları kapatarak seslerini duyurmalarını engellediklerini belirten Terzioğlu, şöyle devam etti:

"Her zaman söylediğimiz gibi 'Türkiye'nin teknolojide tüketen değil, üreten ülke olması' yolunda sektör olarak birlikte hareket ediyoruz ve edeceğiz. Sektörümüzün ve Türkiye'nin geleceğine inanarak yatırımlarımızla birlikte hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Turkcell olarak olağanüstü durumlarda müşterilerimizin her türlü acil iletişim ihtiyacını ücretsiz karşılayabilmeleri için destek vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir