• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Mardin Kızıltepe Belediyesinden alt ve üst yapı çalışmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların yaz mevsiminde tozdan, kışın da çamurdan kurtulmaları için parke taşı döşeme, yenileme, yaya kaldırımı ve yol yapım çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü,  "Alt yapı çalışmalarına da gereken önemi veren belediyemiz bazı yolların mıcır serimi ile yolun asfalt döşemesini yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Ekiplerimiz birçok mahallemizde toz, toprak ve çamurdan oluşan yollarını kilitli parke taşlarıyla donatarak ilçemizi vatandaşlarımızın istediği ve arzuladığı yaşam standartlarına yükseltmektedir.  İlçemizdeki bütün mahallelerin yaya kaldırımları ve sorunlu yolların tespitini yaptıktan sonra çalışmalara başlayan ekiplerimiz; TOKİ, Mezopotamya, Sanayi, Bahçelievler, Medya, Fırat, Atatürk ve Ersoylu Mahallesi gibi birçok mahallede yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor." diye belirtildi.

Açıklamanın sonunda şu ifadelere yer verildi:

"Altı aylık bir çalışma sonucunda bin 819 kamyon mucur serimi, 958 kamyon toprak dökümü ve 532 kamyon kaba malzeme kullanıldı. Belediye ekiplerimiz ayrıca 12 bin 182 m2 parke taşı döşemesi çalışması yaptı. Bu süre içerisinde taziye evleri ve mahallelerdeki (köylerdeki) yolların bakım onarım ve yol genişletme çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz, yollardaki tahribatların yanı sıra, dar olan yolların genişletilmesi için hummalı bir çalışma sergiliyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yaz mevsiminde tozdan, kışın da çamurdan kurtulmaları için parke taşı döşeme, yenileme, yaya kaldırımı ve yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürecektir." (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir