• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
 Viranşehir`de 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Müftülüğü tarafından Kışla Camii'nde öğlen namazından önce program yapıldı. Programda 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programına İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları, kurum amir ve müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Okunan mevlidin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Ömer Çimşit "15 Temmuz tarihi devletimiz için cumhuriyetimiz için milletimiz için son derece önemli bir tarihtir. Devletimiz kurulduğu günden bu güne birçok zorluklarla baş etmiş ve bu zorlukların üstesinden gelerek bugüne gelmiştir. 15 Temmuz tarihi de yaşadığımız önemli zorluklardan birisidir. Aziz milletimizle beraber mücadele ederek bu zorluğun üzerinden geldik. 15 Temmuz Haftası dolaysıyla Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi çeşitli programlar ile bu tarihi anmayı ve hatırlamayı gerçekleştiriyoruz. İlçemizin tarihi camilerinden Kışla Camisinde İlçe Müftülüğümüz tarafından Mewlid-i Şerif okundu. İlçe protokolü olarak biz de okunan Mevlid-i  Şerif'e katıldı. Bu vesile ile 15 Temmuz'da şehit olan 249  Şehidimizi minnet ve şükran ile anıyorum. Bugün huzur, birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza hizmet edebiliyorsak bu aziz şehitlerimiz sayesindedir. Bizler onları her daim millet ve şükranla anacağız" dedi.

Okunan mevlidi şerifin ardından programa katılanlara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu. (Sabri Acet- İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir