• DOLAR 32.598
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2404.927
  • ...
Batman Valisi 15 Temmuz için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında Batman'da düzenlenecek etkinlikler nedeniyle sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 15 Temmuz darbe kalkışmasının birinci yıl dönümünü dolayısıyla İçişleri Bakanlığı'nın 7 Temmuz 2017 tarihli genelge doğrultusunda Batman'da düzenlenecek etkinlikler ele alındı.

Etkinlikler hakkında STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunan Vali Deniz, darbe girişimine karşı milletin destan yazdığını belirterek, bu destanı ve aziz şehitlerin hatıralarının canlı tutulması için herkese önemli görevler düştüğünü ifade etti.

FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsünün gelecek nesillere en iyi şekilde aktarılması gerektiğini belirten Vali Deniz, "Yarınlarımıza bu hain darbe teşebbüsünü en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu nedenle, 15 Temmuz darbe girişiminde, aziz milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması fevkalade önemlidir." dedi.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" adıyla düzenlenecek etkinliklerde Batman'da dik bir duruş sergilenmesi gerektiğini belirten Vali Deniz, Batmanlıların düzenlenecek etkinliklerde bu hainlere en iyi şekilde cevap vermeleri gerektiğini belirtti. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir