• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.65
  • ...
"Kazalar bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geliyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Valisi İzzettin Küçük, geçtiğimiz gece İstanbul Bursa İzmir Otoyolu'nun Gemlik Gişeler Bölgesinde yaşanan elim kazada yaralanan öğrencileri, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan'dan yaralılar hakkında bilgi alan Vali İzzettin Küçük, "Dün gece Gemlik İlçemiz sınırlarında yaşanan o elim kazada iki yavrumuzu kaybettik. Öncelikle kaybettiğimiz yavrularımız için Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim kederli ailelerine sabır versin. Yaralılarımız var, onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ettik. Genel manada yaralılarımızın durumu iyiye gidiyor bir kısım hastamızda taburcu oldu. Rabbim inşaallah en kısa zamanda yaralılarımıza şifa versin." dedi.

Sürücüleri trafik kurallarına uyma noktasında daha dikkatli ve duyarlı olmaya çağıran Küçük, "Yaşanan kazalar hep bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geliyor ve ocaklar sönüyor. Kuralsızlık ve dikkatsizlik canımızı yakmasın. Ben sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, dikkatsiz ve uykusuz araç kullanmamalarını istiyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir