• DOLAR 32.582
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2431.302
  • ...
Vali Küçük, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi'nde bulunan boya fabrikasında çıkan yangın sonrasında, yangın bölgesine giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fabrika alanında yürütülen soğutma çalışmalarını yerinde inceleyen Küçük "Öncelikle burada fabrika sahiplerine, çalışanlara ve hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum. Bizim tek tesellimiz can kaybının ve ağır bir yaralanma durumunun yaşanmaması. Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, AFAD ve Orman Bölge Ekipleri anında koordine olarak müdahale etti. Yanıcı maddelerin yoğunlukta olmasına rağmen yangın kısa zamanda kontrol altına alındı. Soğutma sürüyor. Neden çıktığı soğutma çalışmalarından sonra belli olacak." dedi.

Fabrika yangınıyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Küçük, "150 civarında personel çalışıyor. 15 tane itfaiye ekibi, arozözler, dozer ve kepçe var. Helikopter yukarıdan müdahale ediyor. Ekiplerimiz bir anda seferber oldu, müdahale etti ve yangın söndürüldü." ifadelerini kullandı.

Ekiplerin koordineli çalışmasıyla yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldüğü kaydedildi. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir