• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
Batman'daki 15 Temmuz etkinlikleri için toplantı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz'in başkanlığında, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü dolayısıyla "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında kentte düzenlenecek etkinliklerin ele alındığı bir toplantı yapıldı. 

Toplantıya Batman Valisi Ahmet Deniz ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı. 

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Deniz, "Geçen yıl 15 Temmuz tarihinde, FETÖ terör örgütü tarafından bir darbe teşebbüsü gerçekleştirilmiş ve ülkemiz işgal edilmek istenmiştir. Bu darbe teşebbüsünün unutturulmaması, aziz şehidimizin hatıralarının canlı tutulması, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir daha böylesine bir felaketle karşılaşmaması için, 15 Temmuz'un anlam ve önemine yakışır faaliyetlerle anılması, 15 Temmuz darbe girişiminde, aziz milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması fevkalade önemlidir." dedi.  

Batman'da 15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinliklerin; İçişleri Bakanlığı'nın 7 Temmuz 2017 tarihli genelge doğrultusunda hazırlanacağını ve il programı dâhilinde yapılacağını belirten Vali Deniz, İl programının belirlenmesi için komisyon oluşturulması talimatını verdi. 

Vali Deniz, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yapacağımız etkinliklerde, Türkiye Cumhuriyeti Devletine kast eden, ülkemizi parçalamaya çalışan bu hain zihniyete karşı bir duruş sergilememiz lazım. Bayrağımızın yanında yer alan herkesi etkinliklerimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir