• DOLAR 32.563
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2430.168
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi - 10. 07. 2017
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - (AA) Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Dünya Petrol Kongresi'ne katılacak.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüşecek, Dünya Petrol Kongresi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları ile öğle yemeğinde bir araya gelecek, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov'u, Shell Dünya Başkanı Ben Van Beurden`ı ve BP Grup CEO`su Bob Dudley`i ayrı ayrı kabul edecek.

2- Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Kongre Merkezi'nde, Dünya Petrol Kongresi'ne iştirak edecek, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile görüşecek.

- Yıldırım, Mabeyn Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Dünya Petrol Kongre'sine katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna verilecek öğle yemeğine katılacak, Dolmabahçe Ofis'inde Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya gelecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret edecek, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek İl Başkanları Toplantısı'na katılacak.

4- TÜİK, mayıs ayı sanayi üretim endeksi ile haziran ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

5- Suriye görüşmelerinin 7'nci turu, Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'nın katılımıyla başlayacak.

- Mistura, Suriye rejimi ve muhalefet heyetleriyle ayrı ayrı bir araya gelecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir