• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Meteoroloji`den yağmur uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye'nin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkenin genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerde hava durumu

Marmara, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ege, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz, parçalı az bulutlu, Doğu Karadeniz'in yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu, az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava durumu

Bursa 35 derece, az bulutlu ve açık

İstanbul 31 derece, az bulutlu ve açık

İzmir 37 derece, az bulutlu ve açık

Adana 36 derece, az bulutlu ve açık

Antalya 36 derece, az bulutlu ve açık

Hatay 33 derece, az bulutlu ve açık

Ankara 33 derece, az bulutlu ve açık

Trabzon 25 derece, parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı

Erzurum 30 derece, parçalı ve az bulutlu

Şırnak 35 derece, az bulutlu ve açık

Batman derece, az bulutlu ve açık

Diyarbakır 40 derece, az bulutlu ve açık

Gaziantep 39 derece, az bulutlu ve açık

Denizlerde hava

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün fırtına beklenmiyor.

Karadeniz, parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa) öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

Marmara, az bulutlu ve açık, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Ege, az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan, Güney Ege'de kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) öğlen 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyinde öğleden sonra 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

Akdeniz, az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan, sabah ve gece saatlerinde kıyıları kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde,Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

Van Gölü, az bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi. (İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir