• DOLAR 32.548
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2436.705
  • ...
Gaziantep`te uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Islahiye ve Oğuzeli ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde durumundan şüphelenilerek takibe alınan ve durdurularak arama yapılan otomobilde, aracın bagajına gizlenmiş bir kilo toz esrar ele geçirildi.

Esrara el konulurken, gözaltına alınan H.A. isimli kişi emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı.

Ayrıca jandarma tarafından yapılan operasyonda bir şantiye yanındaki boş araziye ekilmiş 86 kök hint keneviri ve 3 buçuk kilo esrar ele geçirildi. Bu olayla ilgili C.Ö, Ö.Ğ. ve R.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Oğuzeli ilçesi Yeşildere Mahallesi'ndeki 3 ayrı ev ile bir tarlada yapılan aramada ise 17 kilo esrar, 431 kök hintkeneviri, 22 gram kenevir tohumu, 2 ruhsatsız av tüfeği ve bir kurusıkı tabanca ile 172 fişek ele geçirildi. Uyuşturucu ve silahlara el konurken, olayla ilgili H.G, M.D. ve A.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir