• DOLAR 32.602
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2495.037
  • ...
"OSB'yi örnek bir sanayi merkezi haline getireceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında sanayicilerle bir araya geldi.

Programa Vali Deniz'in yanı sıra OSB yönetim kurulu üyeleri ve sanayici ile iş adamları katıldı.

Sanayicilere hitaben kısa bir konuşma yapan Deniz, "İlimizde göreve başladığım günden itibaren organize sanayimizde değişim ve dönüşüme hep birlikte imza attık. Organize Sanayi Bölgemizi yapısal ve kurumsal hale getirdik. Altyapı çalışmalarıyla ilgili ciddi çalışmalar yaptık. Bu yeterli mi? Elbette değil. Bundan sonra da hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz, sizler için çalışacağız. Organize Sanayi Bölgemizin genişletilmesi için kamulaştırma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Organize Sanayi Bölgemizi hep birlikte iç ve dış ihracatıyla örnek bir sanayi merkezi haline getireceğiz." dedi.

Dünya ile rekabet edebilmek için katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi gerektiğini belirten Deniz, "Üniversitemizin içerisinde kurulacak olan 'Tekno Park Merkezi' sayesinde üniversitemizin ve sanayicilerimizin iş birliği ile katma değeri yüksek teknolojik ürünlerin üretimi mümkün olacaktır." şeklinde konuştu.

Daha sonra sanayicilerin talepleri ve yürütülecek çalışmalar ele alınarak değerlendirildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir