• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Çevre ve Şehircilik, Gümrük ve Ticaret, Kalkınma, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı.

Yayımlanan kararlara göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne Banu Aslan Can, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına Büyükelçi Kaan Esener, Büyükelçi Ümit Yardım, Güneydoğu Asya ve Pasifik Genel Müdür Yardımcılığına Tercüme Dairesi Başkanı Armağan İnci Ersoy atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Nurettin Kiyas, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Muharrem Selçuk, Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Burak Keser atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşavirliğine Rehberlik ve Teftiş Başkanı Zafer Yıldırımlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'ne Banu Aslan Can'ın atamaları yapıldı.

Kalkınma Bakanlığı Müşavirliğine Planlama Uzmanı Ramazan Güven, Müsteşar Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Hayri Maraşlıoğlu, Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüne İktisadi Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Emin Sadık Aydın, Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine Semiha Paksoy atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Sabahattin Dülger, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Aşım'ın getirildiği bildirildi.  (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir