• DOLAR 32.568
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2433.684
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye ile müzakerelerin askıya alınmasına yönelik raporu onaylaması,  Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Mustafa Koca tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile sert bir şekilde kınandı; 

Mustafa Koca, "Bu karar skandaldır, tamamen ikiyüzlülüktür. AP bu kararla Türk milleti nezdinde bir kez daha kredisini kaybetmiş, güvenilirliğini bir kere daha yitirmiştir'' dedi.

AP`YE BİR AN ÖNCE AKIL TUTULMASINDAN KURTULMASINI TAVSİYE EDİYORUZ

Koca, şunları kaydetti: "Terörün her türlüsüne karşı durması gerekirken FETÖ`cüleri himaye eden, PKK`lılara ülkelerinde adeta cirit attıran zihniyetin Türkiye`nin AB`ye üyelik müzakerelerini askıya alan raporu onaylamış olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan`ın öldürülmesi için araba veren alçakça kampanyalara sessiz kalan bir zihniyetten böyle bir karar çıkması da açıkçası bizi şaşırtmadı.

Avrupa akıl tutulması yaşıyor. Bu karar skandaldır, tamamen ikiyüzlülüktür. AP bu karar ile Türk milleti nezdinde bir kez daha kredisini kaybetmiş, güvenilirliğini bir kere daha yitirmiştir. ASKON olarak bu kararı şiddetle kınıyor, AP`ye bir an önce akıl tutulmasından kurtulmasını tavsiye ediyoruz."