• DOLAR 32.602
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2503.559
  • ...
Van Otogarı denetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, otogarda şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmalar denetimden geçirildi. Eksikleri olan firmalara cezai işlem uygulandı.

İnsanların güvenle seyahat etmesi ve kaliteli hizmete ulaşmasını sağlamak için otogarda denetimler gerçekleştiren ekipler, bu kapsamda daha önce ruhsatsız hizmet veren 5 firma hakkında tutanak tutarak eksikleri gidermeleri için 20 günlük süre tanımıştı. Zabıta ekipleri, verilen süre zarfında eksiklerini gidermeyen firmalara cezai işlem uyguladı.

Ayrıca otogar içinde 'çığırtkan' diye tabir edilen ve vatandaşları belli bir firmaya yönlendirerek haksız rekabete yol açan kişilere ve onları bu işe teşvik eden firmalara cezai işlem uygulanacağını belirten zabıta yetkilileri tarafından bu tür usulsüzlüklere fırsat verilmeyeceği ifade edildi.

Otogar içinde satış yapan büfeleri de hijyen ve ürün sağlığı konusunda denetimden geçiren ekipler, büfeci esnafını son kullanma tarihi geçmiş, ambalajı yırtılmış ve açıkta uygunsuz şartlarda ürün satmamaları konusunda uyardı. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir