• DOLAR 32.331
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2295.316
  • ...
Klima nedeniyle çıkan yangın evi küle çevirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın merkez Pınarbaşı Mahallesi'nde bir apartmanın giriş katında bulunan evde yangın çıkması sonucu ev adeta küle döndü.

Olay, sabah saatlerinde 2222 Sokak'ta Rıdvan Yarar'ın kiracı olarak kaldığı evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 katlı apartmanın giriş katındaki evin klimasından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede büyüdü.

Bu esnada evde uyuyan Yarar, yangını fark eden komşularının kendisini uyandırmasıyla yangından son anda kurtuldu. Mahalle sakinlerinin bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve Dicle EDAŞ ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, üst kattaki evlere sıçramadan söndürülürken, evin bütün eşyaları yanarak kullanılamaz hale geldi.

Eşi ve çocuklarını annesinin yanına gönderdiğini ve kendisinin tek başına evde olduğunu belirten Rıdvan Yarar, komşularının haber vermesi sonucu yanmaktan son anda kurtulduğunu söyledi.

Yangın nedeniyle 12 yıllık birikiminin küle döndüğünü dile getiren Yarar, "Tek başıma evde yatıyordum. Yangın nedeniyle komşularım uyandırdı. Klima bir anda alev almış. Komşularım bana haber vermeseydiler yanabilirdim. Evimizin eşyaları küle döndü. 12 yıllık birikimim bir anda yandı. Yetkililerden yardım bekliyorum." dedi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir