• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Milli Tren Projesi İçin Mühendis Alımı Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) Genel Müdürlüğünden yapılan ve bu günkü resmi gazetede ilan edilen duyuruya göre; ‘Milli Tren Projesi`nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli mühendis alımı giriş sınavı yapılacak. TÜLOMSAŞ`ın duyurusu şöyle:

“TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Milli Tren Projesinde İstihdam Edilecek Mühendisler Hakkındaki Sınav ve Atama Yönetmeliği çerçevesinde, 399 sayılı KHK`ya tabi Sözleşmeli statüde Mühendis alımı yapılacak. Yazılı ve Sözlü Sınav sonucuna göre istihdam edilecek personel kontenjanı ve nitelikleri aşağıda belirtilmiştir.(Duyurunun Resmi Gazetedeki aslında var)

Adaylara atama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, http://www.tulomsas.com.tr internet adresinden yapılacak olup, ayrıca yazılı tebligat gönderilmeyecektir. Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir.”

Duyurunu devamında:

BAŞVURU TARİHİ, YERİ VE ŞEKLİ

“Başvurular, 10/07/2017 - 23/07/2017 (saat 23:59'a kadar) tarihleri arasında elektronik ortamda http://basvuru.tulomsas.com.tr adresinde yer alan Sınav Başvuru Sistemine T.C. Kimlik Numarası girilmek suretiyle yapılacaktır. Şahsen yapılan başvurular ile posta veya kargo yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

UYARI: Adayların mezuniyet alan bilgileri, 2016 KPSS P3 ve KPDS/YDS - E-YDS puanları YÖK ve ÖSYM'nin web servislerinden otomatik olarak sisteme yüklenecektir. Mezun öğrencilerin başvuru yapabilmeleri için mezun oldukları okul tarafından mezuniyet bilgilerinin YÖK 'e bildirilmesi gerekmektedir” denildi.

Duyuru hakkında tüm bilgilere ile ilgilenenler http://www.tulomsas.com.tr adresinden öğrenilebilir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir