• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir kişi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfek ve tabancayla açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Saldırganlar ise plakası belirsiz bir otomobille kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali Çelik'e (49), 27 V 9563 plakalı minibüsünü Hafız Tevfik Caddesi'nde park ettiği sırada yanına plakası belirsiz bir otomobille yaklaşan kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden saçmalarla ve kurşunlarla ağır yaralanan Çelik, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, güvenlik şeridi çekerek caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatarak olay yerindeki boş kovan ve fişekleri toplayıp minibüste inceleme yaptı.

Çelik'in cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtığı belirtilen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir