• DOLAR 32.602
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2489.266
  • ...
HÜDA PAR`dan taziye ve yaralı ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK üyesi İsa Aydın, Batman İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz pazar günü Batman-Hasankeyf Karayolu Hasankeyf Kavşağı'nda akrabalar arasında yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden Kenan Hüsnüoğlu'nun (44) taziyesine katıldı.

Danalı (Zercil) köyünde bulunan taziye evine giden Aydın ve beraberindekileri taziye sahipleri karşıladı.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen heyet, taziye evinden ayrıldı.

HÜDA PAR heyeti, daha sonra kavgada yaralanarak ildeki çeşitli hastanelere kaldırılıp, tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, kavga olayının daha da büyümemesi için her iki aileye sulh çağrısında bulundu. Şahin, "Geçtiğimiz günlerde iki akraba arasında maalesef bir kavga olayı yaşandı. Kavgada her iki aileden 13 kişi yaralanırken, bunlardan birisi maalesef vefat etti. Vefat eden kardeşimizin taziyesine gittik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz. Ziyaret ettiğimiz yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz." dedi.

Yaşanan olayın kendilerini üzdüğünü ifade eden Şahin, "Gönül ister ki insanlar arasındaki anlaşmazlıklar kavgaya varmadan önce müdahil olabilecek insanların müdahalesiyle sulh ile neticelensin. Bu tür durumlarda kanaat önderleri, şeyhler, siyasi partiler, kime ne düşüyorsa yapmak suretiyle anlaşmazlıkların kavgaya dönüşmemesi sağlansın. Bu konularda her türlü girişime hazır olduğumuzu da belirtmek isteriz. Bu olayın daha da büyümemesini diliyoruz." şeklinde konuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir