• DOLAR 32.381
  • EURO 35.192
  • ALTIN 2324.343
  • ...
HÜDA PAR Sözcüsü Yavuz`un annesi defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ikamet eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz'un annesi Şadiye Yavuz (63), böbrek üreter kanseriyle mücadele ettiği hastanede dün hayatını kaybetmişti.

Kahta Devlet Hastanesinden naaşı alınan Şadiye Yavuz, Celalettin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Burada katılımcılara hitap eden Mehmet Yavuz, saliha bir kadın olduğuna şahitlik ettiği annesinin hakkın rahmetine kavuştuğunu söyledi.

Bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Yavuz, "Emanetin sahibi emanetini almıştır. Bu vesile ile gerek yurt dışından gerek yurt içinden telefonla mesaj gönderen ve sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten bütün dost, kardeş ve bacılarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca partimizin değişik kademelerinden, genel merkez düzeyinden, il, ilçe teşkilatlarından, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarından buraya kadar zahmet edip gelen kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun Bütün dost, kardeş ve bacılarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi.

Defin işlemlerinin ardından Yavuz ailesi, taziyeleri Veysel Karani Camii'nde kabul etti.

Cenazeye HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları M. Hüseyin Yılmaz ile M. Bahattin Temel, Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman il ve ilçe teşkilat başkanları, İttihad'ul Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan ve ailenin yakınları ile sevenleri katıldı. (Ömer Faruk Aydın - İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir