• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Gaziantep`te kaçak silah imalathanesine baskın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir evde yapılan aramada, yasa dışı silah üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şahinbey ilçesi Kozanlı Mahallesi'nde S.K. isimli kişinin evine düzenlenen operasyonda, 6 adet namlu kısmı açılmış kurusıkıdan çevirme tabanca, 9 adet tabanca gövdesi, 15 adet tabanca sürgüsü, 22 adet çeşitli silahlara ait kabza, 5 adet tabanca kabza arka kısmı, 12 adet çeşitli tabancalara ait şarjör, 7 adet çeşitli uzunlukta namlu yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış delikli demir, bir adet içerisinde yiv ve set bulunmayan namlu, bir adet kumpas ölçüm aleti ile kancalı aparat ve tabancalara ait çok sayıda parça ile aparat ele geçirildi.

Gözaltına alınarak emniyette sorgulanan S.K. isimli şüpheli daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep'te kapkaç yaptıkları gerekçesiyle 2 kişi tutuklandı

Öte yandan, Gaziantep'te motosikletle yabancı uyruklu bir kişinin çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan biri kadın 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Geçen hafta meydana gelen olayda, yabancı uyruklu bir kişi, kent merkezinde yürürken, biri kadın motosikletli iki kişi tarafından çantasının çalınması üzerine şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine başlatılan çalışma kapsamında, kapkaçın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameraları incelendi.

Yapılan inceleme sonrası kapkaçın motosikleti kullanan Ü.A. ve E.E. isimli kadın tarafından yapıldığı belirlendi. Kimliği saptanan iki şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Beraberlerinde çalıntı 5 cep telefonu ve 1 tablet bulunan 2 şüpheli, sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir