• DOLAR 32.494
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2481.468
  • ...
Şanlıurfa Valisi Tuna halkla vedalaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, halkla vedalaşma programına katıldı.

Kent protokolü, kanaat önderleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşların katıldığı programda konuşan Tuna, katılımcılardan helallik istedi.

Tuna'nın bir yıllık görev süresi içerisinde yaptığı hizmet ve faaliyetlerin slaytla gösterilmesinin ardından kaymakamlar adına Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak ve vali yardımcıları adına Fatih Çelikkaya birer konuşma yaptı.

Peygamberlerin, evliyaların ayak bastığı Şanlıurfa'ya gelmesinin şahsı adına güzel bir başlangıç olduğunu belirten Tuna, güzel hatıralarla şehirden ayrıldığını söyledi.

Tuna, "Bu güzel akşam, bir veda buluşması diye anılacak olsa da aslında ömrünü gönül yolculuğu bilenler için vedalar yoktur. Ahirete uzanan bir vizyonla çalışanlar için ürettikleri işler, kurdukları dostluklar ebedidir. Bizim için güzel başlangıçlar vardır hep. Her işte bir hayır olduğuna inanan bir gönül medeniyetinin varisleriyiz çünkü. Şanlıurfa'mız, her fırsatta ifade ettiğim gibi kalbiyle, yüreğiyle konuşan bir şehirdir. Çünkü bu şehrin kalbine, insanlığa bir serinlik ve selamet olan değerler ekilmiştir. Çünkü burada rüyasına sadakat gösteren Hz. İbrahim misali bir sadakatin, Hz. Eyyüp misali bir sabrın, ensar gibi kardeşliğin ve paylaşmanın en hasbi, en güzel örneklerine şahit olduk. Şanlıurfalı hemşehrilerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Vedalaşma programına AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, kaymakamlar, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve davetliler katıldı. (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir