• DOLAR 32.538
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2421.71
  • ...
Muş Valisi Yıldırım görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Afyonkarahisar Valiliği'nden Muş'a atanan Aziz Yıldırım yeni görevine başladı.

Vali Yıldırım, Muş Valiliğinin önünde vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, kaymakamlar, kurum amirleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılandı.

Makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah hep birlikte bize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Tabi ki bizi buraya atayan, görevlendirmeyi yapan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, İçişleri Bakanımız olmak üzere bütün bakanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Muş'u bundan 17 sene önce görmüştüm. Ondan sonra bir daha görme fırsatım olmadı. Buraya gelmeden önce birazcık dersimizi çalıştık. Muş'un ve Muşlunun ne olduğunu biliyorum. Yani buradaki güzel insanlara hizmet vermek, karınca kararınca bizden önceki arkadaşlarımızın yaptıklarının üzerine bir şeyler eklemek bizleri mutlu edecektir. İnşallah el birliğiyle burada atanmışlarımızla, seçilmişlerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla, kanaat önderlerinizle, basınımızla, bütün Muşlularla bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Artık ben de sizlerden biriyim. Muşlu biriyim ben de. Bundan sonra hep birlikte görev yapacağız." dedi.

Basın mensuplarına kendilerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden Yıldırım, "Basın bizim için değerli, bunu her şeyden önce söylemekte yarar var çünkü toplumun her bir bireyi basın sayesinde haberdar oluyor. Sizler bize köprü olursanız, vatandaşın duygu ve düşüncesini, arzu ve isteklerini bizlere iletirseniz biz de onları yerine getirmek için elimizden gelen çabayı gösteririz. İnşallah Muş bugünden daha iyi yerlere gelecek. Eski köye yeni adet getirmemiz lazım. Bizden önceki arkadaşların yaptıkları hizmetlerin biraz ötesine geçebilirsek kendimizi görevimizi yapmış olarak görürüz. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun inşallah." şeklinde konuştu. (Ayetullah Tarhan - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir