• DOLAR 32.491
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2485.47
  • ...
Botan FM`den Milyarlarca Salavat Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
SİİRT- Yaptığı İslami ve ilkeli yayınlarıyla halkın teveccühünü kazanan Botan FM, kutlu doğum ayının yaklaşmasıyla milyarlarca salavat kampanyası başlattı.
 
Konuyla ilgili İLKHA`ya konuşan Botan FM Müdürü Abidin Gökhan , Geçen yıl da böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek geçen yıl yaptıkları Salavat Kampanyasıyla 1 milyar 25 milyon salavata ulaştıklarını söyledi.
 
"Bu yıl da hedefimizi büyütüp milyarlarca salavatı peygamberin ruhuna armağan etmek istedik." Diyen Gökhan, Peygamber sevdalısı bir millete yayın yaptıklarını belirterek "Böyle kampanyaların amacı `sadece rakamsal olarak bu kadar salavat okundu` mantığı değil de toplumda İslami görüntülerin artması,dilin güzel şeylere alışması ve` arifin zikri neyse fikri de odur` mantığı gereği zikirlerimizin aslında hayatımızın bir yansıması olduğunu ifade etmektir" dedi.
 
Gökhan açıklamasının devamında,hep beraber milyarlarca salavatı peygamberin ruhuna teslim etmek için herkesin zikirmatiklerine,tespihlerine sarılması gerektiğini belirtti.
 
Gökhan, "Salavatlarını teslim etmek isteyenlerin 0 484 224 22 27 nolu arayarak bize ulaşbilirler." dedi.
(Salih Tetik -İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir