• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Van Valisi Zorluoğlu belediyedeki görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valiler kararnamesi ile Elazığ Valiliği'nden Van Valiliği'ne atanan Murat Zorluoğlu, aynı zamanda Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği'ne de görevlendirildi.

Büyükşehir belediyesindeki ilk mesai gününde Vali Zorluoğlu için karşılama düzenlendi. Genel sekreter Mustafa Yalçın ve daire başkanları tarafından bahçede karşılanan Zorluoğlu, belediyenin yöneticileriyle tek tek tanıştı.

Daha sonra geçtiği başkanlık makamında açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, büyükşehir belediyesi olarak devam eden projeleri tamamlamak için çalışacaklarını söyledi.

Zorluoğlu, "Valilik görevi ile birlikte bize tevdi edilen belediye başkanlığı görevimizi de elimizden gelen en iyi şekilde sürdürmeye çalışacağımızdan hiçbir Vanlı hemşehrimizin endişesi olmasın. Valilik makamında olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinde de insanı ön planda tutan, istişareye ve çözüme odaklı hizmet anlayışımızla çalışacağız." dedi.

Büyükşehir belediyesinde birimleri dolaşıp çalışanlarla sohbet eden Zorluoğlu, daha sonra meclis toplantı salonunda kentle ilgili brifing aldı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir