• DOLAR 32.326
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2303.134
  • ...
Suriyeli genç baraj gölünde boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi'nde arkadaşlarıyla baraj gölüne giren Suriyeli Amir Muhammed Ramazan (18), boğularak hayatını kaybetti.

Olay, dün merkez Onikişubat İlçesi'ndeki Menzelet Barajı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla baraj kıyısına gelen Amir Muhammed Ramazan (18), girdiği suda bir süre sonra gözden kayboldu. Menzelet Baraj gölünde suya giren bir kişinin çıkmadığı ihbarının gelmesi üzerine olay yerine gelen su altı arama kurtarma ekibi, baraj gölünde yaklaşık arama yaptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye su altı kurtarma ekipleri, yaptıkları aramada Suriyeli Ramazan'ın cesedine ulaştı.

15 dakika süren aramanın ardından kıyıdan 10 metre uzaklıkta ve 3 metre derinlikte bulunan Ramazan'ın cesedi sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sudan çıkarılan Suriyeli gencin cenazesi otopsi işlemleri için morga götürüldü.

Kahramanmaraş'ta bu yıl 8 kişi boğuldu

Öte yandan, yetkililer, herhangi bir kurtarma tedbirinin olmadığı bu tür yerlerde suda yüzmek bir yana su kenarına yaklaşmanın dahi çok tehlikeli olduğunu belirterek, Kahramanmaraş'ta bu yıl şu ana kadar 8 kişinin boğulduğu, bu vakalardaki yaş aralığının ise 6-20 yaş olduğu bilgisini verdi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir