• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Belediye ihmali kazaya davetiye çıkardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi tarafından kentin en işlek caddelerinden biri olan Diyarbakır Caddesi üzerinde yaptığı çalışmalar esnasında yola hiçbir şekilde uyarı levhası veya duba konulmaması kazaya sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.00 sıralarında 47 LG 546 plakalı motosikletiyle işe gitmekte olan Yasir Temiz adındaki kişi, Diyarbakır Caddesinde seyir halindeyken belediyenin ihmalinden dolayı kaza yaptı. Batman Belediye ekipleri tarafından hiçbir önlem alınmadan refüjde kesilen kuru bir ağacın yola düşmesi sonucu yoldan geçen motosikletli Yasir Temiz'in kaza yapmasına neden oldu. Kaza nedeniyle yaralanan Temiz, Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Belediyenin ihmalkâr davrandığını belirterek tepki gösteren kaza mağduru Yasir Temiz, "Sabah işe gitmek için motosikletimle çıktım. Diyarbakır Caddesine geldiğimde refüjde önüme bir ağaç düştü. Motosikletle beraber sürüklendim ve yaralandım. Yaralandıktan sonra Batman Belediye çalışma ekibi bana yardıma geldi. Refüjde çalışma yapıyorlardı ve hiçbir önlem almamışlardı. Önlem almadıkları için ağacı fark etmeyerek ağaca çarptım ve kaza yaptım. Kaza yaptıktan sonra beni acile kaldırdılar. Çok şükür durumum iyidir, ama önlemler alınmazsa Allah korusun daha büyük kazalara davetiye çıkarırlar. Bundan dolayı Batman Belediye görevlilerini göreve çağırıyorum. Bu tür çalışmalarda önlem almalarını istiyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir