• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Türkiye genelinde motosiklet uygulaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla 81 ilde Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından motosikletlere yönelik uygulama ve denetimler yapıldığı bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde motosikletlere yönelik uygulama ve operasyonlar yapıldı.

Türkiye genelinde düzenlenen uygulamaya Jandarma sorumluluk alanlarında Jandarma Genel Komutanlığına bağlı ekiplerde görev yaparken diğer alanlarda Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığına bağlı ekipler yaptı.

Yaklaşık 28 bin personel, 4 bin 381 noktada 7 bin 483 ekiple belirlenen sabit noktalarda, motosiklet sürücüleri durduruldu. Polis ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan kontrollerde motosikletlerin plaka, sigorta, ruhsat ve şasi numaraları kontrol edildi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan denetimler akşam saatlerine kadar sürerken, yapılan kontrollerde çalıntı, ve herhangi bir eksiği bulunan birçok motosiklet trafikten men edildi. Kurallara uymayan sürücülere de para cezası kesildi. (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir