• DOLAR 32.589
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2507.951
  • ...
Pierre Cardin Ayakkabı Şıklığıyla Göz Kamaştırın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaliteli ve prestijli çizgisiyle hazır giyim sektöründe hatırı sayılır bir yer sahibi olan Pierre Cardin, ayakkabı modelleriyle de bu çizgiyi koruyor. Sade bir şıklık sunan modeller yalın duruşun yanı sıra son derece iddialı bir görünüm de sunuyor. En sade tasarımların aslında en iddialı tasarımlar olduğu tezinden yola çıkarak bu modellerin sezon içerisinde bir hayli ön plana çıkacağını söylemek mümkün.

Günlük Hayatta Pierre Cardin Ayakkabı Konforu

Şık ve kaliteli dizaynlar olmasının yanı sıra günlük hayatta da konforlu bir kullanım şansı sunan tasarımları prestijli stilinizi günlük hayatınıza da taşımanızı sağlayabiliyor. Her biri kusursuz bir işçilik ile hazırlanan ve kalite düzeyi yüksek malzemelerden üretildiği için uzun yıllar sorunsuz bir kullanım olanağı tanıyan Pierre Cardin ayakkabı tasarımları sade duruşu sayesinde zengin bir kombin seçeneği de sunuyor.

Genellikle soft renklere ağırlık veren ve bu sayede kıyafet kombinlerine yumuşak bir geçiş kazandıran marka ayakkabılarda çok iddialı renkleri bir arada kullanmıyor. Sadece sneaker modellerinde birkaç farklı rengin harmanlanmış dizaynını görebilirsiniz. Ancak topuklu şık ayakkabılarda ya da babet modellerinde alacalı renkler markanın koleksiyonunda çok ender durumlarda yer bulabiliyor.

Ayakkabılarda Desen Şıklığını Tercih Edin

Pierre Cardin tasarımlarında göze çarpan detaylardan bir diğeri de desen kullanımı oluyor. Ancak marka büyük desenlerden uzak seçimler yapıyor ve bu sayede ayakkabıların zarif duruşunu da korumayı başarıyor. Aynı zamanda sokak modasından doğan salaş desenleri de markanın koleksiyonunda göremezsiniz. Bunun yerine daha minimal ve daha sade desenlerle hazırladığı tasarımlar haliyle daha rahat bir kombin seçeneği sunuyor.

İş hayatında da gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz tasarımlar Pierre Cardinşıklığını tepeden tırnağa yansıtmanızı sağlayabilir. Ancak öncesinde markanın yeni sezon ayakkabılarına göz atmanız gerekiyor. Bunun için mutlaka mağazaların yolunu tutmanız gerekmiyor. Evinizin ya da işyerinizin konforundan ödün vermeden sadece https://www.markastok.com/pierre-cardin-ayakkabiadresine tıklayarak hemen bu yeni koleksiyonu incelemeye başlayabilirsiniz. Web sitesi üzerinden sipariş de verilebiliyor ve çeşitli ödeme kolaylıkları eşliğinde son derece keyifli bir alışveriş yapılabiliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir