• DOLAR 32.566
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2431.003
  • ...
İpekyolu Belediyesinden yol çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Maraş Caddesi Numune sokaktaki yol yenileme çalışmalarına, Van Su ve Kanalizasyon İdaresinin (VASKİ) altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından başlanacak ve asfaltlanacak. Yoğun araç trafiğinin yaşandığı sokak, yenileme çalışmalarının ardından trafiğe açılacak. 

Ayrıca ilçenin en işlek ve gözde sokaklarından biri olan Şemsiyeli Sokak'ta yol yenileme, kaldırım genişletme, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarına başlandı. Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün birkaç kez ziyaret ettiği sokaktaki esnaf, Şemsiyeli Sokak için bir proje hazırladıklarını bunun için belediyeden destek almak istediklerini ifade etmişlerdi.

Konuyla ilgili Fen İşleri Müdürlüğüne gerekli talimatları vererek çalışmaların bir an önce başlamasını isteyen Öztürk "Projenin hayata geçmesiyle beraber, farklı bir görünüme kavuşacak olan sokakta, vatandaşlarımız aileleriyle beraber rahatça gezebilecekleri ve güzel vakit geçirecekleri bir ortama sahip olacaklar" dedi. Öztürk ayrıca, ilerleyen günlerde ilçe merkezinin birçok yerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini de belirtti.(İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir